DOORS Next Generation

IBM on tulevaisuudessa siirtämässä DOORSia Jazz-pohjalle sekä samalla yhdistämässä nykyistä DOORS Web Access-sovellutusta ja Rational Requirements Composeria uudeksi web-pohjaiseksi clientiksi. Nykyisen DOORS-clientin tyyppinen GUI-ohjelmisto tulee myös sisältymään DOORS Next Generationiksi nimettyyn tuotehankkeeseen josta lisätietoja Jazz.netin blogissa. Alustava versio tästä tuotteesta on myös ladattavissa Jazz.netin kautta.

DOORSin tuleva kehityskaari tullaan myös käymään lävitse IBM:n webinaarissa IBM Rational DOORS Strategy and Roadmap 8. marraskuuta:

Richard Watson, product manager, will cover IBM Rational’s requirements definition & management strategy and the roadmap for DOORS including its next generation evolution onto the Jazz platform, while strengthening the lifecycle integration capabilities of the current DOORS 9.x architecture. When you’ve heard the presentation, you’ll get a chance to ask questions.

The webcast will be held on 8th November at 11am Eastern (8am Pacific / 4pm GMT / 5pm CET).

Päivitys: Jazz.net’istä löytyy myös kirjoitus Comparing Rational DOORS Next Generation with Rational DOORS, josta taas on linkki DOORS Next Generation-hankkeen Release Plan Summary‘yn (julkistusaikataulu, vaatii Jazz.net-rekisteröinnin). Yhteenvetona näistä kahdesta artikkelista on ilmeisesti se että ensimmäinen DOORS NG-tuote julkistetaan loppuvuonna 2012, mutta tässä vaiheessa tuotteessa vielä ei ole kaikkia nyky-DOORSin toiminnallisuuksia. Esimerkiksi DXL-toiminnallisuus tullaan julkistamaan myöhemmin (ajankohtaa ei mainittu) – tarkoittaako tämä että DOORS NG on DOORS 9.3:n veroinen tuote vasta joskus vuonna 2013?

One Response to DOORS Next Generation

  1. softqa says:

    Esityksen kalvot ovat saatavissa PDF-muodossa:

    Click to access doors_strategy_and_roadmap_final.pdf

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: